Bestuur

Functie Naam E-mail
VoorzitterJos van PeltDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SecretarisVacatureDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PenningmeesterIngrid StehouwerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
EvenementenCoen ScheerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afvaardiging districtKees van BurenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GebouwWilma WolfDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tuincommissie

Tuin Naam E-mail
ZuidKees van BurenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
EilandRafel den OudenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
NoordAdri WitzierDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdcommissie IJsmeester Baancommissie
Menno BoetesKees NevenKees van Buren
Robbert-Jan Neven Ab Roos
Teus Potuyt
Hans Sterrenburg
Ferd VeelenturfMet dank aan

Remco-Daniël Gielen Photography:

Tuinieren bij De Zilveren Schaats

Rob Glastra Fotografie:

Luchtfoto schaatsbaan

Contact